Broodkruimel

Verstandig Bouwen mediapartner van la Journée de la Rénovation

Journée de la Rénovation vindt voor de tweede keer plaats op zondag 29 mei 2016. Vorig jaar brachten zo’n 2400 geïnteresseerden een bezoek aan meer dan 60 projecten van verschillende architecten. Dit jaar mikken de organisatoren op 3000 deelnemers. Het perfecte partnership voor Verstandig Bouwen en Renoveren. 

(ver)bouwers op zoek naar meer info

Tijdens Journée de la Rénovation krijgen bezoekers de kans om interessante renovatieprojecten te bezoeken. Doel is om hen vertrouwd te maken met de verschillende technieken en mogelijke, toekomstige partners voor hun renovatieproject te ontmoeten. Steeds met respect voor het milieu en aandacht voor stedelijke vernieuwing.

Architecten in de kijker

Ook architecten kunnen aan het evenement deelnemen. Om dat te doen, moeten zij lid zijn van de Orde van Architecten en een voltooid renovatieproject voorstellen van de voorbije vijf jaar op de website www.journeedelarenovation.be. De uitgelezen kans om hun projecten in de kijker te zetten en de nodige visibiliteit mee te pikken. 

Partners in het project

De Orde van Architecten – Franstalige en Duitstalige raad, de Union Wallonne des Architectes en Wallonië zijn partners van dit evenement. Deze tweede editie wordt met enthousiasme ondersteund door grote namen als AGC Glass, Informazout, Recticel, Velux en Wienerberger.  

Verstandig Bouwen verleent als mediapartner volledige medewerking aan dit project. Via een advertentie in de editie van Wallonië en een gerichte mailing krijgt het project de nodige media-aandacht. Omgekeerd geven we bezoekers van de projecten de kans om een renovatieboek te bestellen en wordt Verstandig Bouwen gepromoot in de speciale uitgave van Guide de la Rénovation.

Ook in Vlaanderen hebben we tal van mediapartnerships. In de aanloop naar Batibouw bracht de Oost-Vlaamse Tv-zender AVS een uitgebreid interview met onze collega Daisy Segers

28/4/2016

Terug naar het overzicht