Broodkruimel

Nieuwe look Verstandig Bouwen scoort op Batibouw

De nieuwe look van alle edities van ons (ver)bouwboek en de update van onze beursstand hebben gescoord op Batibouw. We verdeelden maar liefst 8% meer boeken dan in 2015. Een stijging die ook voor onze partners extra adressen oplevert.

Nieuwe boeken, nieuwe beursstand

We lieten het jullie eind vorig jaar al weten: Verstandig Bouwen en Renoveren krijgt een totale make-over. De gedrukte versie voor Wallonië rolde net voor Batibouw vers van de pers en kon op Batibouw massaal verdeeld worden. Een nieuwe stijl van de boeken luidde ook een nieuwe stijl van de beursstand in.

8% meer boeken verdeeld

De resultaten op Batibouw waren voor het (ver)bouwboek prima. 8% meer boeken dan vorig jaar gingen over de toonbank. En dit nieuws klinkt als muziek in de oren van onze partners. Meer verdeelde boeken, dus ook meer kwalitatieve adressen. Klaar om bewerkt te worden.

Aan de slag

Laat de adressen niet koud worden en surf onmiddellijk naar je servicepagina. Maak een selectie van de relevante adressen voor jouw business, download deze warme leads en ga ermee aan de slag. Wil je de selectie opnieuw gebruiken? Bewaar ze dan of haal de adressen binnen via onze vernieuwde webservice.

Nog geen partner van Verstandig Bouwen en toch interesse in gerichte visibiliteit en warme leads? Contacteer ons zo snel mogelijk. 

17/3/2016

Terug naar het overzicht