Broodkruimel

Verstandig Bouwen en Renoveren krijgt totale make-over

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt, het boek Verstandig Bouwen en Renoveren kreeg een nieuw jasje. Na enkele kleine stijlaanpassingen de afgelopen jaren, was het nu tijd voor een totale make-over. Vanaf begin volgend jaar zullen alle edities van Verstandig Bouwen en Renoveren in de nieuwe lay-out schitteren.   

Op bis stelden we de vernieuwde versie voor Oost- en West-Vlaanderen voor. Net na Nieuwjaar volgen de edities Antwerpen, Brabant en Limburg en dan ten slotte in februari komt het nieuwe boek voor Wallonië uit.

Nieuwe lay-out

Een neutrale uitstraling met een subtiel kleuraccent om de verschillende edities te herkennen. Dat is de nieuwe cover van het boek. Maar dat is niet de enige  aanpassing die we doorvoerden. De themakleuren van het bedrijf kregen ook en prominentere plaats in het boek zelf. Er is een duidelijker onderscheid tussen de bouw- en renovatiehoofdstukken en overzichtelijke paginanummering. Door meer plaats te laten voor witruimte kreeg het geheel een rustigere uitstraling.

bouw&reno

Benieuwd naar de nieuwe boeken van Verstandig Bouwen? Kom dan zeker langs op bouw&reno waar je ons terugvindt in hal 5, stand 5000. We hopen weer heel wat (ver)bouwers blij te maken met een gratis exemplaar van het onmisbare boek voor elke (ver)bouwer. 

16/12/2015

Terug naar het overzicht