Broodkruimel

Download de leads van bis met onze vernieuwde webservice

Een goede opvolging van leads is zeker zo belangrijk als een goede aanvoer er van. Daarom creëerden we een webservice waarbij je de leads op een geautomatiseerde manier kan verwerken.  Vanaf nu bieden we naast de bestaande manier om adressen te downloaden ook een webservice aan. Benieuwd hoe het werkt? Test het nu uit en download zo de meer dan 2000 adressen die we verzamelden tijdens bis.

Bis is één van de belangrijkste bouwbeurzen om kwalitatieve adressen van (ver)bouwers te verzamelen. Ook dit jaar was het een groot succes. We verdeelden meer dan 2000 boeken ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ en kregen ruim 1000 aanvragen  voor het gepersonaliseerde verbouwmagazine ‘Mijn Verstandige Verbouwing’. En de aanvragen blijven ondertussen nog binnenstromen.

Automatische adressenfeed

Om het je nog makkelijker te maken om de vele adressen die je kan downloaden te gebruiken, bieden we een nieuwe webservice aan. Hiermee is het mogelijk om de adressen die aan jouw criteria voldoen, automatisch te importen binnen je eigen systeem. Zo kan je deze warme leads opvolgen wanneer jij het wil. Met deze automatische feed is het mogelijk om dagelijks updates uit te voeren en zo meteen de nieuwste adressen aan je eigen opvolgsysteem toe te voegen. Geen idee hoe je dit kan doen? Geen nood, met deze handleiding is de webservice kinderspel voor je IT-department.

Maandelijkse update via e-mail

Anderzijds houden we je vanaf november ook maandelijks op de hoogte van het aantal leads die er voor jouw selecties zijn bijgekomen. Zo heb je steeds een overzicht van het aantal interessante adressen en kan je deze nog sneller en gerichter opvolgen.

Stel tot vijf selecties samen in je servicepagina

In de servicepagina van Verstandig Bouwen kan je maximum vijf selecties aanmaken. We sturen in de maandelijkse e-mail dan ook een overzicht van alle adressen die de afgelopen maand en het afgelopen jaar verzameld zijn voor je verschillende selecties. Dit zowel voor de adressen van Verstandig Bouwen, Mijn Verstandige Verbouwing als de PDF-service. Zo kan je meteen aan de slag met deze leads of ze opnemen in je opvolgsysteem om hen op het juiste moment te benaderen.

Heb je nog geen toegang tot de adressen van Verstandig Bouwen of heb je een andere vraag? Je kan ons altijd mailen of bellen op 011/600.999

15/10/2015

Terug naar het overzicht