Broodkruimel

Krijg inzicht in de intenties van duizenden (ver)bouwers

Bij Verstandig Bouwen krijgen we jaarlijks inzicht in meer dan 10.000 bouwplannen en projecten. Sinds september 2010 hebben we al meer dan 50.000 ingevulde enquêtes verzameld, waaruit we heel wat interessante gegevens kunnen halen. Hoe verhouden nieuwbouw en renovatie zich ten opzichte van elkaar? Welke evolutie is er in de bouwmethode van nieuwbouwers? Is de woning volledig afgewerkt voor men verhuist naar de nieuwe stek? En nog zoveel meer.

Resultaten 

Alle resultaten kan je filteren op basis van taal, leeftijd, geslacht en periode en bekijken in een overzichtelijke grafiek en tabel. Het is ook mogelijk om de vergelijking te maken tussen de verschillende leeftijdsgroepen in verhouding tot verschillende periodes. Kortom: een handige tool om data te vergelijken, te analyseren en te gebruiken bij je marketingstrategie.

Een voorbeeld

Is er in verschil bij het afwerken van de woning tussen verschillende leeftijdsgroepen?

Jongeren (tot 35 jaar) geven duidelijk aan dat de woning waarschijnlijk niet volledig afgewerkt zal zijn wanneer ze verhuizen. Bij (ver)bouwers boven de 55 jaar geeft drie kwart aan dat de woning wel volledig afgewerkt zal zijn. 

Bekijken we dit voorbeeld nu in functie van de taal en het geslacht, dan komen we tot de vaststelling dat Franstalige mannen het meest optimistisch zijn in tegenstelling tot Nederlandstalige vrouwen. 

Log hier in als adverteerder om onmiddellijk nog meer resultaten te bekijken.
Nog geen toegang tot Verstandig Bouwen? Neem contact op.

1/7/2015

Terug naar het overzicht